Wijn- en Biergeschenken

Proost!

Bent u als slijterij of ondernemer op zoek naar nieuwe verpakkingen voor uw drank? Wij hebben leuke wijn-en bier geschenkverpakkingen voor u in onze webshop geplaatst. Zo hebben we eigen biermandje, leuke wijnkistenhouten kistjes en Plywood mandjes om zelf te vullen.

Drankenpakket of wijnkist cadeau

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor uw drankenpakket. Zo kunt u kiezen voor een houten kistje te vullen met daarnaast ook nog lekkere snacks of wat te denken van onze wijnkist met hengsel. Naast de verpakking hebben wij ook vulmateriaal houtwol en inpakfolie. Wij helpen u ook graag verder bij de keuze van een geschikte verpakking voor uw geschenk.

Leuke bedrukking voor op uw verpakking

Met een bedrukking maakt u het net een beetje persoonlijker om te geven. Laat uw logo op een wijnkistje bedrukken of kies voor een mooie tekst op een houten kistje. Er zijn vele mogelijkheden voor het personaliseren van uw verpakking.

Showroom of proefpakket

Als u graag eerst voorbeelden wilt zien dan is dit uiteraard mogelijk. Kom gezellig langs in onze showroom in Yerseke of vraag ons proefpakket aan. Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op.

Levering

Wij leveren de houten verpakkingen door heel Nederland & Belgie tegen scherpe prijzen. Bij grotere hoeveelheden profiteert u van een staffelkorting (deze is direct op de webshop te zien). Na het plaatsen van uw bestelling heeft u uw bestellling binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 100,- betaald u geen verzendkosten.