Waarom kiezen voor een houten verpakking?

Houten verpakkingsmateriaal

Veel verpakkingen die u ziet voor de verkoop van levensmiddelen zijn gemaakt van plastic of karton. Wij van Houtenmandjes.nl zijn gespecialiseerd in houten verpakkingen. Wij bieden vele mogelijkheden als het gaat om verpakkingsmateriaal: ronde mandjesPlywood mandjes of siepjes.

Uitstraling

Een houten verpakking kan een totaal andere uitstraling geven aan uw product dit omdat hout een natuurlijkere uitstraling geeft dan bijvoorbeeld plastic. Streekproducten zoals oesters of appels uit eigen boomgaard krijgen een bourgondische uitstraling.

Duurzaamheid

De mandjes die wij verkopen zijn gemaakt van duurzaam populierenhout. Onze houten mandjes hebben het GROW-label van de "Group Recycling Of Wood". Dat is een garantie dat onze houten verpakkingsmaterialen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden en onbehandeld zijn gebleven. De producten die er in verpakt worden blijven daardoor volledig vrij van schadelijke stoffen en zijn dus geschikt als voedselveilige verpakking van uw levensmiddelen.

Showroom of proefpakket

Als u graag eerst voorbeelden wilt zien dan is dit uiteraard mogelijk. Kom gezellig langs in onze showroom in Yerseke of vraag ons proefpakket aan. Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op.

Levering

Wij leveren de houten verpakkingen door heel Nederland & België tegen scherpe prijzen. Bij grotere hoeveelheden profiteert u van een staffelkorting (deze is direct op de webshop te zien). Na het plaatsen van uw bestelling heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 100,- betaald u geen verzendkosten.