Streek- en Seizoensproducten

Vers van het land of uit eigen streek!

Wij bieden leuke verpakkingen voor streek- en seizoensproducten, te denken aan asperges, aardbeien, aardappelen, eigen gebrouwen bieren, mosselen of oesters. Wij bieden vele mogelijkheden voor uw product, maar helpen u ook graag verder bij deze keuze.

 

Van verkoop tot geschenk

Een aantal voorbeelden: Nieuwe aardappelen verkopen, bekijk dan onze netzakken. Verse appelsap inpakken, bekijk dan onze wijnkisten. Verkoop van oesters, wij leveren vierkante mandjes met bedrukte deksels. Geschenk maken met eigen gebrouwen bieren, dan is ons biermandje een echte aanrader.

Helpende hand

Er is zoveel keuze, maar is deze keuze ook geschikt voor uw product? Wij denken graag met uw mee en helpen u graag verder. Daarnaast zijn al onze verpakkingen gecertificeerd als voedselveilige verpakkingen en gemaakt van duurzaam materiaal.

Showroom of proefpakket

Als u graag eerst voorbeelden wilt zien dan is dit uiteraard mogelijk. Kom gezellig langs in onze showroom in Yerseke of vraag ons proefpakket aan. Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op.

Levering

Wij leveren de houten verpakkingen door heel Nederland & België tegen scherpe prijzen. Bij grotere hoeveelheden profiteert u van een staffelkorting (deze is direct op de webshop te zien). Na het plaatsen van uw bestelling heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 100,- betaald u geen verzendkosten.