Schaal- en Schelpdier producten

Vissersdorp Yerseke

Wij zijn gevestigd te Yerseke, het Europese centrum voor oester- en mosselcultuur. Wij hebben daarom in onze webshop verpakkingsmaterialen voor schaal- en schelpdieren maar ook snijplankenoestermessen en mosselpannen

Verpakkingsmaterialen voor schaal- en schelpdieren

Wij bieden houten verpakkingsmateriaal aan zoals houten ronde mandjes en houten vierkante mandjes voor o.a. oesterverkoop. Wij verzorgen ook verpakkingsmateriaal met bedrukking en verschillende soorten deksels.

Leuke items voor in de keuken

Wij verkopen ook snijplankenoestermessen en mosselpannen. We kunnen zelfs ook nog leuke menukaarten op hout verzorgen! Wij hebben dus een divers aanbod als het gaat om schaal- en schelpdier producten. Alle genoemde items kunnen voorzien worden van een bedrukking waardoor het net wat persoonlijker kan worden gemaakt voor u.

  

Showroom of proefpakket

Als u graag eerst voorbeelden wilt zien dan is dit uiteraard mogelijk. Kom gezellig langs in onze showroom in Yerseke of vraag ons proefpakket aan. Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op.

Levering

Wij leveren de houten verpakkingen door heel Nederland & België tegen scherpe prijzen. Bij grotere hoeveelheden profiteert u van een staffelkorting (deze is direct op de webshop te zien). Na het plaatsen van uw bestelling heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 100,- betaald u geen verzendkosten.