Kerst- en relatiegeschenken

Wij pakken graag uit..

Bent u op zoek naar een uniek geschenk voor uw zakenrelaties of personeel? Wij verzorgen relatiegeschenken zoals wijnkisten met bedrukking, snijplanken met kerstgroet of houten kistjes die u zelf kunt vullen naar wens. Daarnaast kunt u in onze webshop ook terecht voor houtwol en inpakfolie om het geschenk zelf op te vullen en in te pakken.

 

Opvulling van uw verpakking

Wij helpen u graag verder bij u keuze voor een geschikt relatiegeschenk, ook voor het opvullen van een pakket kunnen wij u doorverwijzen naar een van onze afnemers zijn gespecialiseerd in de verkoop van streekproducten en het opvullen van bijvoorbeeld kerstpakketten of advies van wijn en bier.

Showroom of proefpakket

Als u graag eerst voorbeelden wilt zien dan is dit uiteraard mogelijk. Kom gezellig langs in onze showroom in Yerseke of vraag ons proefpakket aan. Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op.

Levering

Wij leveren de houten verpakkingen door heel Nederland & Belgie tegen scherpe prijzen. Bij grotere hoeveelheden profiteert u van een staffelkorting (deze is direct op de webshop te zien). Na het plaatsen van uw bestelling heeft u uw bestellling binnen 2 werkdagen in huis. Vanaf € 100,- betaald u geen verzendkosten.