Op zoek naar houten aardbeienmandjes / kistjes?

Bestel direct online aardbeienmandjes bij HoutenMandjes.nl. Onze mandjes worden voor allerlei toepassingen gebruikt. Van fruitmanden tot verpakking voor streekproducten en bierpakketten. De aardbeienmandjes zijn een klassieker en in zowel kleine als grote hoeveelheden bij ons te bestellen. Wij hebben verschillende maten en soorten aardbeienmanden.

Ontdek de collectie houten aardbeienkistjes

Wanneer u voor meer dan € 100,- bestelt bezorgen wij uw bestelling gratis! En na het bestellen krijgt u de aardbeienmandjes binnen 2 werkdagen thuisbezorgd, of op kantoor. Wilt u de aardbeienmandjes eerst zien? Dat kan! Kom langs in de showroom in Yerseke - Industrieweg 9. Of u kunt een proefpakket aanvragen, dit sturen wij u toe.

De mandjes zijn gemaakt van duurzaam populierenhout. Onze houten mandjes hebben het GROW-label van de "Group Recycling Of Wood". Dat is een garantie dat onze houten verpakkingsmaterialen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd worden en onbehandeld zijn gebleven. De producten die er in verpakt worden blijven daardoor volledig vrij van schadelijke stoffen.

Wilt u de mandjes eerst zien? Dat kan! Kom langs in de showroom in Yerseke - Industrieweg 9. Of u kunt een proefpakket aanvragen, dit sturen wij u toe.

Wilt u meer weten of bent u op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op via: 0113 - 571559 of stuur een e-mail naar info@houtenmandjes.nl