Subcategorieën

 • Kerst Inspiratie

  In deze webshop vind je de allerleukste BAKJES MANDJES KRATJES KISTJES voor KERST. Begin je kerstpakket met een houten verpakking van Houten Mandjes, dan weet je zeker dat het een prachtige Kerst wordt.

  Maak jij dit jaar de kerstpakketten en heb je nog geen idee?

  Zoek je een echt leuk relatiegeschenk?

  Kijk dan vooral rond op onze webshop en laat je inspireren door onze leuke houten verpakkingen. De verpakking is al een geschenk op zich!

  Mail ons voor info of offerte.

 • Ronde Mandjes

  Onze ronde mandjes zijn er van piepklein tot wel 15 kilo. De ronde mandjes worden veelvuldig gebruikt voor het verpakken van streekproducten, kerst- of relatiegeschenken. 

 • Vierkante Mandjes

  Onze vierkante mandjes zijn erg populair als verpakking van verpakking van streekproducten, kerst- of relatiegeschenken. Ze zijn verkrijgbaar in vele formaten. 

  Wil je weten hoeveel mandjes er verstuurd kunnen worden voor €8,- verzendkosten? Mail of bel ons gerust, ons team adviseert je graag.

  Denk eens aan onze houten mandjes voor thema's als Pasen, Kerst, Valentijn, kinderfeestjes, verjaardagen, geboortes. Verras eens een geliefde met een zelf samengesteld mandje!

 • Plywood Mandjes

  Zoek je een leuke verpakking voor thee, chocola, bloembollen of kaarsen? Deze mandjes zijn verkrijgbaar bij ons met deksel (transparant of hout) en er is bovendien de mogelijkheid om deze door ons te laten bedrukken met jouw logo of tekst naar keuze. In full-color! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 • Siepjes

  Onze siepjes zijn toch wel onze leukste mandjes. Iedereen wordt blij van een siepje. De siepjes zijn lekker stevig dus zeer geschikt voor een bier-/wijn-/sap-pakket.

  Geschikt voor eindeloze toepassingen vanwege de verschillende formaten. Ook geschikt om te kleuren.

  Wil je deze mandjes in een bepaalde kleur? Wij werken samen met enthousiaste deelnemers van een dagbesteding. Zij schilderen deze zeer zorgvuldig én met veel plezier voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en de mogelijkheden.

  Door een houten label aan het mandje te binden met jouw logo of foto erop gedrukt wordt het siepje helemaal speciaal! Dit is al mogelijk vanaf 1 stuk! Brandstempel op het label kan ook! Mail of bel ons!

 • Houten kistjes

  Jouw bedrijfslogo of tekst op de kist? Dit kan bij ons voor maar €4.- per opdruk. Als je er meer dan 50 stuks bestelt, krijg je bovendien ook nog korting op het bedrukken.

  We kunnen printen aan de lange zijden van de kist, in full-color.

  Zeefdruk in 1 kleur en brandstempelen is ook mogelijk.

  Niet gevonden wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op, wie weet kunnen wij het toch voor je verzorgen. Wij denken heel graag met je mee!

 • Wijnkistjes

  Wijn of bier of sap verpakken? Wij bieden een assortiment houten kistjes voor wijn- en bierpakketten in topkwaliteit hout. De houten kisten zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten, en we kunnen ze bovendien voor je bedrukken en brandstempelen. Bel of mail ons vrijblijvend over de prijzen en mogelijkheden.

 • Theekisten

  Leuke theekisten die natuurlijk geschikt zijn voor nog veel meer dan thee alleen!

  De schotjes zijn uitneembaar dus toepasbaar voor eindeloze mogelijkheden.

 • Houtwol

  Houtwol is een chique opvulmateriaal. Niet alleen biedt het een gedegen bescherming voor kwetsbare of breekbare producten, het is ook mooi als natuurlijk decoratiemateriaal voor cadeau- en kerstpakketten. Houtwol is in het bijzonder geschikt voor de verzending van wijn- en bierpakketten. Afname per 5 kg. 

  Op zoek naar ander opvulmateriaal? We denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 • Inpakfolie

  Transparante inpakfolie om de mandjes mee af te dekken. Bekend onder de naam bloemenfolie. Er zijn veel verschillende soorten en maten en diktes bij ons verkrijgbaar.

  Ook wikkelfolie bestel je gewoon bij ons. Je kunt de folie bij ons ophalen in Zeeland maar omdat we deze met heel veel zorg inpakken is hij ook prima te versturen. Wil je een proefstukje ontvangen? Bel of mail ons!

 • Jute Zakken & netzak

  Wat een leuke jute zakjes! Topkwaliteit en bovendien kunnen we ze bedrukken door middel van zeefdruk! Wij leveren zowel kleine als grote aantallen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bezoek de showroom in Yerseke (Zeeland), de koffie staat klaar!

  De netzakken hebben we standaard in twee formaten. Maatwerk is mogelijk! 

 • Oestermessen

  Jouw logo op een oestermes? Vele verschillende soorten oestermessen in ons assortiment. Mail ons vrijblijvend.

 • Mosselpannen

  Bestel de echte 'Zeeuwse' mosselpan bij Houtenmandjes.nl. Je kunt kiezen uit de 1kg en 2kg variant. Geschikt voor alle warmtebronnen.

  Nu ook verkrijgbaar: Mosselpan Kunststof 1kg, speciaal voor in de magnetron. Een handige wegwerp pan en bord tegelijk!

  En natuurlijk kunnen we de pannen bedrukken met jouw logo.

 • Fotoborden

  Wil je een foto op hout? Wij maken ze helemaal naar jouw wens of ontwerp. Je leukste vakantiefoto aan de muur? Dat kan!

  Zoekt u een bemoedigingsbord of wilt  u een bord met een Bijbelvers erop? Kijk dan op www.godonwood.nl.

  Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 • Wandborden

  Wij maken ook prachtige op maat gemaakte wandborden. Lever de tekst aan via een mailtje en dan bespreken wij het ontwerp met jou.

  Je kunt zelf aangeven welk lettertype je wilt en waar je de eventuele plankjes wilt hebben.

  Het maximale formaat is 56 bij 85 centimeter. Stuur ons vrijblijvend een mailtje voor meer informatie of bel ons.

 • Infobordjes

  Soms wil je een bordje hebben met een leuke spreuk en soms wil je een bordje hebben om bijvoorbeeld bezoekers te informeren.

  Niks leukers dan een houten bordje!

 • Tekstplanken

  tekstborden

  Houten tekstplanken, leuk als broodplank of serveerplank en natuurlijk ook leuk aan de muur!

  Kies jouw eigen tekst voor op de plank. De tekst wordt er met de hand ingebrand. Je kunt ook kiezen uit een aantal brandstempels, waaronder de Zeeuwse knop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Aan de achterkant van de plank zit een handig bevestigingsrandje waardoor je de plank eenvoudig kunt ophangen.

  Voorbeeld brandstempel:

  Voorbeeld verfstempel:

  Deze planken worden met veel zorg en plezier gemaakt door mensen met een functiebeperking bij wonen, werken en vrijetijdsbesteding en door een school voor voortgezet onderwijs voor leerlingen die moeite hebben met theorie leren maar wel beschikken over praktische vaardigheden.